Busch-Jaeger levert

Smart Rooms, Smart Homes & Smart Buildings

Busch-Jaeger levert alles wat je als professional nodig hebt om ruimtes, woningen of gebouwen om te toveren tot Smart Rooms, Smart Homes en Smart Buildings. Met onze product- en systeemoplossingen maak je woningen en gebouwen nog slimmer. 

Smarter Home systemen van Busch-Jaeger

 • Busch-flexTronics® wireless

  Het Smart Home-systeem Busch-flexTronics® wireless maakt intelligente Smart Room-besturing makkelijker dan ooit. En breidt het Busch-free@home®-systeem uit met een ruimtebedieningsvariant die eenvoudig via bluetooth met een smartphone of tablet kan worden ingesteld en aangestuurd. 

  Meer beleven
 • Busch-free@home®

  Een woning met Busch-free@home®-huisbesturing maakt het leven comfortabeler, veiliger en duurzamer. Zonwering, verlichting, verwarming, airco en deurcommunicatie zijn eenvoudig te bedienen met dit Smart Home-systeem, zelfs op afstand. En kunnen vervolgens geheel naar persoonlijke wens worden ingesteld. Busch-free@home® koppelt intelligente technologie en is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

  Meer beleven
 • KNX-gebouwsysteemtechnologie

  Het ABB i-bus® KNX-systeem is helemaal voorbereid op de eisen van de gebouwen van morgen. Met behulp van dit Smart Home & Building-systeem heeft u gebouwautomatisering in eigen hand. Als wereldwijde standaard is het KNX-systeem zeer krachtig, flexibel en uitbreidbaar. En vormt het de ideale oplossing voor utiliteitsgebouwen.

  Meer beleven
 • Busch-AccessControl

  Busch-AccessControl biedt moderne toegangscontrole via een digitale sluitcilinder. Dit systeem combineert moeiteloos comfort met optimale veiligheid en is zodoende de perfecte oplossing voor zowel privé- als zakelijke toepassingen. 

  Meer beleven
 • Busch-Welcome®

  Busch-Welcome® is een stijlvol, multi-inzetbaar deurcommunicatiesysteem dat zich kenmerkt door gemak in communicatie. Dit Smart Home-systeem is beschikbaar als stand-alone-oplossing, maar kan ook gecombineerd worden met Busch-free@home® of KNX. De diverse oplossingen voor binnen en buiten zorgen voor meer veiligheid en comfort rondom de voordeur. 

  Meer beleven
 • Busch-Welcome® IP

  Busch-Welcome® IP maakt toegangscontrole voor Smarter Homes en Buildings eenvoudig, comfortabel en veilig. Dankzij dit Smart Home-systeem met IP-technologie kunnen bewoners en bezoekers via verschillende stations met elkaar communiceren: binnen, buiten en zelfs op afstand. 

  Meer beleven
Busch-Jaeger levert

Smarter Home configurator_

De geoptimaliseerde configurator helpt zowel professionals als consumenten bij het kiezen van een geschikt Smarter Home-systeem. 

Blue Partner programma

een partnership op meerdere vlakken_ 

Als installateur beter zichtbaar zijn, extra kennis en inspiratie opdoen en toegang krijgen tot exclusieve product- en introductievideo's? Profiteer van alle voordelen van het Busch-Jaeger Blue Partner Programma! Meer weten? Meld je nu aan en ontvang de Blue Box met handige tools! 

Maak kennis met Busch-Jaeger

Brochure downloaden

Download hier de brochure met Busch-Jaeger Smarter Home systemen

Download

Brochure bestellen

Bestel hier gratis een hardcopy van de Busch-Jaeger Smarter Home systemen

Bestellen

Living Space® Experience

Bezoek de Living Space® Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein en doe volop inspiratie op! Dat kan elke maandag van 10.00 tot 17.00 uur op afspraak.

Plan je bezoek