Busch-Jaeger levert

Schakelmateriaal

Busch-Jaeger levert alles wat je als professional nodig hebt om woningen of gebouwen te voorzien van passend schakelmateriaal. Ons assortiment bestaat uit (slimme) schakelaars en wandcontactdozen in tal van kleuren, materialen en vormen. Het zijn designobjecten met een oneindige keuze in functies en mogelijkheden.

Busch-Jaeger levert

Duurzaam schakelmateriaal_ 

Duurzaamheid is belangrijk en dat is terug te zien in steeds meer producten. Zo heeft Busch-Jaeger in 2019 als eerste wereldwijde producent van schakelaars het Cradle to Cradle-duurzaamheidscertificaat gekregen voor de future® linear-serie. Het programma is onder andere beoordeeld op materiaalkeuze, productie en sociale aspecten. 

Busch-Jaeger levert

Maximaal installatiegemak en toekomstbestendige installaties_ 

Onze producten zijn ontworpen om sneller en makkelijker te kunnen installeren en te gebruiken. Daarnaast zijn de schakelaars toekomstbestendig. Maak schakelaars in een handomdraai slim en breidt het systeem in de toekomst makkelijk uit met Busch-free@home® flex. Kom je er niet uit? Wij staan klaar om je te helpen.  

Blue Partner programma

een partnership op meerdere vlakken_ 

Als installateur beter zichtbaar zijn, extra kennis en inspiratie opdoen en toegang krijgen tot exclusieve product- en introductievideo's? Profiteer van alle voordelen van het Busch-Jaeger Blue Partner Programma! Meer weten? Meld je nu aan en ontvang de Blue Box met handige tools! 

Maak kennis met Busch-Jaeger

Brochure downloaden

Download hier de brochure met Busch-Jaeger schakelmateriaal

Download

Brochure bestellen

Bestel hier gratis een hardcopy van de Busch-Jaeger schakelmateriaal-brochure

Bestellen

Living Space® Experience

Bezoek de Living Space® Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein en doe volop inspiratie op! Dat kan elke maandag van 10.00 tot 17.00 uur op afspraak.

Plan je bezoek