Een partnership op meerdere vlakken

Busch-Jaeger levert

Busch-Jaeger levert alles wat je als je professional nodig hebt om je werk makkelijker te maken en om woningen en gebouwen te voorzien van innovatieve elektro-installatieproducten. Producten en systemen die staan voor meer gemak, veiligheid, energiebesparing en comfortabele centrale besturing van elektrische apparaten. Geschikt voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Busch-Jaeger levert

Smart Rooms, Smart Homes & Smart Buildings_

Met onze slimme oplossingen kun je elke gewenste ruimte omtoveren tot een Smart Room, Smart Home of Smart Building. Om zo niet alleen verlichting, verwarming, airco en raambekleding automatisch te schakelen, maar ook huishoudelijke apparatuur, multimedia en meer. Via een traditionele schakelaar aan de muur, maar ook via een paneel, smartphone, tablet en zelfs met spraaksturing.

Busch-Jaeger levert

schakelmateriaal_ 

Moderne, slimme schakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten die leefruimtes persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch design. Ontworpen met aandacht voor details en voor kwaliteit. En met een oneindige keuze in materialen, kleuren en mogelijkheden. 

Blue Partner programma

een partnership op meerdere vlakken_ 

Als installateur beter zichtbaar zijn, extra kennis en inspiratie opdoen en toegang krijgen tot exclusieve product- en introductievideo's? Profiteer van alle voordelen van het Busch-Jaeger Blue Partner Programma! Meer weten? Meld je nu aan en ontvang de Blue Box met handige tools!