Installateursportaal

Voordelen voor de installateur:

Onderhoud op afstand 

Als een bewoner ondersteuning nodig heeft, kan de installateur via het installateursportaal direct toegang krijgen tot het Busch-free@home®-systeem van deze bewoner. Om zo aanpassingen en wijzigingen efficiënt op afstand door te voeren. 

Minder tijd, meer efficiëntie 

De installateur kan via het installateursportaal (met toestemming) op afstand toegang krijgen tot het System Access Point van de bewoner. Daarmee behoren dure reistijden en vervuilende kilometers tot het verleden. 

Eenvoudig te bedienen 

Na een succesvolle registratie kan het installateursportaal in myBUSCH-JAEGER geïntegreerd worden. Dit om de mogelijkheden voor onderhoud op afstand naadloos in Busch-free@home® te integreren – en dat zonder aanvullende hardware. 

Voordelen voor eindgebruikers:

Transparantie en gemak 

Iedere keer dat toegang wordt verleend tot het System Access Point van de bewoner, wordt dit geregistreerd in het installateursportaal.  Deze informatie is zowel voor de eindgebruiker als installateur zichtbaar in de historie. Zo kan de geregistreerde tijd eenvoudig gebruikt worden voor de eindafrekening van de arbeidsuren. 

Afspraken maken makkelijk gemaakt 

Aanvragen van eindklanten kunnen eenvoudig op afstand behandeld worden. Dat betekent minder afspraken ter plaatse, minder kilometers en geen gedoe met het inplannen van afspraken. 

Snellere reactietijden  

Dankzij het installateursportaal is het lastig inplannen van afspraken verleden tijd. Aanpassingen en wijzigingen kunnen namelijk snel en op afstand opgelost en verwerkt worden. Dat scheelt zowel installateurs als klanten kosten en moeite. 

Registreer hier voor toegang tot het installateursportaal 

Kosten

Onderhoud op afstand van het klantsysteem via het portaal is gratis. Voor de integratie van meerdere klanten wordt een jaarlijks bedrag van 89 euro in rekening gebracht. Het exclusieve onderhoud van een klantsysteem blijft gratis. 

Met zekerheid tevreden klanten

Voor eindklanten is de kracht van het portaal direct duidelijk, want de klant krijgt volledige transparantie en is verzekerd van veiligheid. Zo kan alleen de eigenaar van het systeem de installateur voor maximaal 24 uur toegang verlenen via een beveiligde, gecodeerde end-to-end verbinding. Deze verbindt het installateursportaal en het System Access Point met elkaar. 

Elke keer dat er toegang wordt verleend (persoon, tijd en duur) en elke wijziging aan het systeem van de klant wordt geregistreerd en onveranderlijk weergegeven voor de gebruiker en installateur. Bovendien kan de verleende toegang op elk moment door de eindgebruiker worden beëindigd. Dat schept vertrouwen. Klanten kunnen immers op elk moment zien wanneer en hoe lang de installateur aan het systeem gewerkt heeft.  

Een ander voordeel voor de klant is het wegvallen van reiskosten en een aanzienlijk snellere verwerking van de aanvraag.