verschillende mogelijkheden van de koppeling tussen Busch-free@home® en wibutler.

Samenwerking

wibutler_

Ontdek de vele verschillende mogelijkheden van de koppeling tussen Busch-free@home® en wibutler. 

Busch-Jaeger en wibutler – een sterke samenwerking

Met de koppeling van Busch-free@home®-apparaten en de wibutler-app kunnen zo'n 30 merken en bijbehorende productoplossingen in het slimme Busch-free@home®-Smart Home-systeem geïntegreerd worden. Denk daarbij aan verwarmingsregeling, huisautomatisering en sanitairtechniek. Zo kunnen bijvoorbeeld apparaten van Viessmann optimaal en bijzonder efficiënt worden gecombineerd met de individuele ruimteregeling. 

Toepassingsvoorbeelden

Door de koppeling van wibutler en Busch-free@home® ontstaan er nog meer mogelijkheden om je woning te verbinden. Ontdek hieronder de verschillende toepassingsvoorbeelden van wibutler. 

Verwarmingsregeling
Kat op verwarming. Boodschap: verbind thermostaat van Busch-free@home® via de wibutler met een cv-ketel van bijvoorbeeld Viessmann of Wolf.

Verbind je thermostaat van Busch-free@home® via de wibutler met een cv-ketel van bijvoorbeeld Viessmann of Wolf.

Lekkage-alarm
Man en vrouw kijken naar de lekkagebeveiliging ‘SYR’ waardoor er melding in Busch-free@home® komt

De lekkagebeveiliging ‘SYR’ meldt zijn alarm via de wibutler aan Busch-free@home®. Meldingen worden weergegeven op een smartphone of display, en, mits geactiveerd, kan er een scène worden opgeroepen. Daarnaast kan de lekkagebeveiliging de watertoevoer afsluiten om zo grote schade te voorkomen. 

Efficiënte ventilatie en luchtverversing
Verwarmingsknop voor de gecontroleerde ventilatie en luchtverversing

Regel de gecontroleerde ventilatie en luchtverversing aan wibutler-zijde vanuit de Busch-free@home®-wereld: als je weg bent, via timers, via vochtigheidssensoren of bewegingsmelders.

wibutler pro
Wibru pro: Het automatiseringscentrum wibutler pro is het hart van het wibutler-systeem.

Het automatiseringscentrum wibutler pro is het hart van het wibutler-systeem. Samen met de wibutler-app integreer je verschillende producten van tal van toonaangevende merken in je Smart Home. wibutler pro verbindt tal van gebouwautomatiseringsmerken – van inbraakbeveiliging via verwarmings- en ventilatietechniek tot automatisering van verlichting en zonwering. Integreer de wibutler-oplossing via myBUSCH-JAEGER eenvoudig in het Busch-free@home®-systeem. 

Voordelen

Ontdek de voordelen van wibutler 

Goed verbonden

De wibutler ondersteunt meerdere draadloze, gestandaardiseerde protocollen zoals EnOcean, ZigBee en WLAN en combineert daarmee verschillende functies. 

Eenvoudig te bedienen

Met de wibutler-app kunnen functies en apparaten per ruimte en per verdieping worden gesorteerd en desgewenst met afbeeldingen worden gepersonaliseerd. De bediening is net zo eenvoudig als die van de Busch-free@home® APP next. 

Individuele gebruikersrechten

Voor eenvoudige en op behoeften afgestemde bediening kan de toegang tot wibutler met verschillende gebruikersrechten worden geregeld. Zo kun je instellen dat gebruikers bijvoorbeeld wel het apparaat kunnen bedienen, maar niet configureren. 

Kosteloze alles-in-één-oplossing

De koppeling van wibutler met Busch-free@home® is gratis. Er zijn geen abonnementen of in-app-aankopen nodig. Voer gewoon de toegangsgegevens van myBUSCH-JAEGER in de wibutler-app in en ga aan de slag. 

Cloud-to-cloud

De uitwisseling van informatie tussen het automatiseringscentrum van wibutler pro en het System Access Point van Busch-free@home® is gebaseerd op een cloud-to-cloud-oplossing. Dit maakt de koppeling van Busch-free@home®-apparaten met productoplossingen van het wibutler-netwerk mogelijk. 

wibutler

Ontdek meer over de koppeling van Busch-free@home® en wibutler en open nieuwe perspectieven als het gaat om de integratie van elektrotechniek, sanitair-, verwarmings- en klimaatregeling. 

Met meer dan 30 toonaangevende merken en ruim 350 verschillende producten, biedt het wibutler-netwerk veel nieuwe oplossingen voor Smart Homes. Zo kunnen tal van producten in één netwerk gekoppeld en geautomatiseerd worden.  

Kom meer te weten over ...

Busch-free@home®

Bedien alle functies in de hele woning met het Busch-free@home®-systeem – traditioneel via een schakelaar of paneel aan de muur, of met de app. Ontdek de vele mogelijkheden van onze slimme huisbesturing. 

Meer beleven

Onze samenwerkingen

Bij Busch-Jaeger hechten we veel waarde aan onze partnerships. We werken samen met diverse toonaangevende fabrikanten om zo Smarter Home-ervaringen nog slimmer vorm te geven. Naast de koppeling van Busch-free@home® met wibutler, kunnen systemen van nog tal van andere fabrikanten direct in het Busch-free@home®-systeem geïntegreerd worden.  

Meer beleven