#smartertogether

Busch-free@home® flex

Makkelijk een Smart Home beginnen!

Onze nieuwe, slimme Smart Room-besturing biedt flexibele mogelijkheden voor elke woonomgeving. Zo kunnen individuele producten, ruimtes en zelfs het hele systeem probleemloos uitgebreid of gewijzigd worden. En dankzij de draadloze verbinding blijven de muren onbeschadigd – alles zit al verwerkt in de inbouwdoos. Dat maakt het systeem dan ook erg geschikt om een Smart Home te beginnen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Doe nu mee!

Sluit u nu aan bij de Busch-Jaeger Community! De perfecte plek om met elkaar van gedachten te wisselen, kennis te delen, vragen te stellen of om aan kleine challenges deel te nemen. We hopen u er snel te mogen begroeten!

Vernieuwde AP-serie

Met behuizingen die nog veiliger, onbreekbaar en milieuvriendelijker zijn.

Busch-Jaeger gelooft dat het altijd beter kan. Dat vertaalt zich niet alleen in nieuwe innovaties, maar ook in productmodificaties, waaronder de vernieuwde AP-combinatieserie schakelaars/wandcontactdozen. We laten graag zien wat nieuw is en waarom.

Blue Partner Programma

Installateurs kunnen volop profiteren van alle voordelen van het Busch-Jaeger Blue Partner Programma. Meer weten? Meld je nu aan en ontvang de Blue Box met handige tools!

Installateursportaal

Minder tijd, meer efficiëntie, eenvoudige bediening. Zowel installateurs als eindklanten profiteren van het nieuwe installateursportaal. Voortaan kunnen Busch-free@home®-gebruikers direct en eenvoudig door installateurs ondersteund worden via onderhoud op afstand. Voor snellere en efficiëntere service, zonder vervelende reistijden en afspraken. Ontdek het zelf. 

Beleef meer

Goede beoordeling voor levensredders

Rookmelders van Busch-Jaeger kunnen levens redden. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat Stiftung Warentest de 17 geteste toestellen van ons Busch-rookalarm® Professional LINE beoordeelde met een overtuigende 1,8.

Naar het product

App verkrijgbaar

Busch-free@home® APP next

Hij is er! De 'Busch-free@home Next' smartphone-app kan worden gedownload in de appstores van iOS en Android.

De huidige functies in de app zullen door regelmatige updates telkens worden uitgebreid met nieuwe features en verbeteringen.

» Meer informatie

smartIP

Maximale mogelijkheden, intelligent netwerken

Welkom op het volgende level van huis- en gebouwbesturing. Met smartIP kunt u profiteren van een intelligent netwerk met van bediening een breed scala aan functies – van deurcommunicatie tot toegangscontrole en videobewaking.

Meer informatie

Nieuwe generatie DigitalRadio

Iedere dag genieten van comfort: In de badkamer ontspannen met prachtige muziek of in de studeerkamer luisteren naar het nieuws. Heel behaaglijk met Busch-DigitalRadio. Plaatsbesparend geïnstalleerd in een inbouwdoos, zorgt deze overal op een uiterst discrete wijze voor de juiste sfeer. Natuurlijk met de beste geluidskwaliteit.

Smart Home Configurator

Zelf het ideale Smart Home samenstellen? Volledig afgestemd op de wensen van de bewoners en de verschillende ruimtes in huis? En direct zien wat keuzes kosten? Met onze Smart Home Configurator ontvangt u op basis van uw voorkeuren direct een berekening, inclusief alle gewenste producten, prijzen, artikelnummers en aantallen. 

Nieuws

Een eenvoudige opstap naar Smarter Homes met Busch-free@home ® flex_

Met de introductie van Busch-free@home ® flex maakt Busch-Jaeger Smart Room-besturing

gemakkelijker te plannen, flexibel en toekomstbestendig.

Overzichtsbrochure voor woningbouw en utiliteit

Alle producten, systemen en oplossingen van ABB en Busch-Jaeger op één overzichtelijke plek. Voorzien van uitgebreide informatie, technische en…

Rookmelders vanaf 2022 verplicht in álle woningen

Sinds 2003 zijn rookmelders conform het Bouwbesluit verplicht in nieuwbouwhuizen en vanaf 1 juli 2022 geldt deze verplichting ook voor bestaande…

Vernieuwde AP-serie

Behuizingen die nog veiliger, onbreekbaar en milieuvriendelijker zijn.

Krachtig geluid voor slimme badkamers

De nieuwe digitale DAB+-radio van Busch-Jaeger zorgt voor een perfect geluid in je eigen wellnessomgeving. En is naast de badkamer ook de ideale…

Perfecte toegang tot een wolkenkrabber van wereldklasse

De Grand Tower in Frankfurt is met 180 meter het hoogste woongebouw van Duitsland. Het Busch-Welcome® IP-deurcommunicatiesysteem van Busch-Jaeger…