Smarter Home

Een slim huis maakt je leven leuker

Ontdek de 57 redenen - Op afstand zien wie er voor je deur staat? De verwarming hoger zetten vanuit je auto? En met één simpele spraakopdracht de perfecte setting creëren voor een intiem diner? Een slim huis maakt je leven juist makkelijker en dus leuker.

Nieuwe generatie DigitalRadio

Iedere dag genieten van comfort: In de badkamer ontspannen met prachtige muziek of in de studeerkamer luisteren naar het nieuws. Heel behaaglijk met Busch-DigitalRadio. Plaatsbesparend geïnstalleerd in een inbouwdoos, zorgt deze overal op een uiterst discrete wijze voor de juiste sfeer. Natuurlijk met de beste geluidskwaliteit.

Busch-axcent® pur

Hoogwaardig echt materiaal voor individualisten

In een tijd waarin individualiteit steeds belangrijker wordt, groeit het verlangen naar een huis dat persoonlijkheid uitdrukt.

» Meer informatie

Goede beoordeling voor levensredders

Rookmelders van Busch-Jaeger kunnen levens redden. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat Stiftung Warentest de 17 geteste toestellen van ons Busch-rookalarm® Professional LINE beoordeelde met een overtuigende 1,8.

Naar het product

App verkrijgbaar

Busch-free@home® APP next

Hij is er! De 'Busch-free@home Next' smartphone-app kan worden gedownload in de appstores van iOS en Android.

De huidige functies in de app zullen door regelmatige updates telkens worden uitgebreid met nieuwe features en verbeteringen.

» Meer informatie

 

smartIP

Maximale mogelijkheden, intelligent netwerken

Welkom op het volgende level van huis- en gebouwbesturing. Met smartIP kunt u profiteren van een intelligent netwerk met van bediening een breed scala aan functies – van deurcommunicatie tot toegangscontrole en videobewaking.

Meer informatie

Eén paneel voor alle systemen

De IP Touch 7" en 10" bieden met het intuïtieve bedieningspaneel een oplossing voor Busch-free@home®, Busch-installatiebus® KNX en Busch-Welcome® IP. De nieuwe IP Touch is verkrijgbaar met het glas in hoogglans zwart of wit, en overtuigt met zijn kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze design.

NIEUW: Busch-RoomTouch®

Net zo individueel als uw thuis

Ervaar een nieuw niveau van comfortabele ruimtebesturing. Busch-RoomTouch® KNX is een hoogwaardig, sensorgestuurd HD-touch-display voor de functiebediening thuis.

NIEUW: Puristisch porselein

carat®
Voor individualisten die de voorkeur geven aan unieke items, is de carat®-serie uitgebreid met echt porselein